Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înscrieri obscene pe pereţii mai multor lăcaşuri de cult şi monumente din Sectoarele 1 şi 3, clasate ca monumente istorice: Polițiștii fac cercetări

cotidianul
politia nu treceti

Înscrieri obscene pe pereţii mai multor lăcaşuri de cult şi monumente din Sectoarele 1 şi 3, clasate ca monumente istorice: Polițiștii fac cercetări

Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări într-un dosar penal, privind săvârşirea infracţiunilor de profanarea lăcaşurilor sau obiectelor de cult şi distrugere. Astfel, marţi noapte spre miercuri dimineaţa, ar fi fost făcute înscrieri pe pereţii mai multor lăcaşuri de cult şi monumente, situate în Sectoarele 1 şi 3 ale Capitalei, unele dintre acestea fiind clasate ca monumente istorice. O persoană a fost identificată şi este suspectată de comiterea faptelor.

Astfel, în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii din Capitală, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, fiind efectuate demersuri, pentru depistarea acesteia şi luarea măsurilor legale ce se impun, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Sursa citaăt mai spune că cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de profanarea lăcaşurilor sau obiectelor de cult şi distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.