Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Insolvența ELCEN, decisă în instanță

elcen

Tribunalul Bucureşti urmează să se pronunţe astăzi în legătură cu cererea Elcen Bucureşti de intrare în insolvenţă, anunță Realitatea Tv. În acest moment, datoriile totale ale ELCEN au ajuns la aproximativ 1,6 miliarde de lei.

ELCEN a depus, la sfârșitul lunii septembrie, cererea de intrare în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti. Decizia de înaintare a cererii de insolvenţă a fost luată de Consiliul de Administraţie al companiei.

Hotărârea a fost luată având în vedere situaţia financiară a Electrocentrale Bucureşti SA şi datoriile înregistrate la furnizorii şi distribuitorii de combustibil, servicii şi produse, situaţie generată de neîncasarea contravalorii pentru marfa livrată, de la RADET Bucureşti.

Decizia ELCEN derivă din necesitatea reorganizării societăţii, dar şi din cea de a asigura continuitatea producerii şi furnizării agentului termic pentru locuitorii din Bucureşti, se precizează într-un comunicat al companiei de săptămâna trecută.

În acest moment, datoriile totale ale ELCEN au ajuns la aproximativ 1,6 miliarde de lei, iar creanţele înregistrate de RADET însumează aproximativ 3,6 miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.