Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman organizează concurs

jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de ofiţer specialist II psiholog cu studii superioare, arată un comunicat de presă al IJJ, potrivit agerpres.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Alexandru Iacob, postul a rămas disponibil după ce fostul psiholog a ales să plece la o altă armă în cadrul Poliţiei de Frontieră. 

Pe lângă cerinţele obişnuite ale unui concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă în specializarea psihologie sau studii superioare de licenţă (ciclul I Bologna de studii universitare) în specializarea psihologie, să deţină atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea 'psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale', treapta de specializare: practicant şi să obţină după numirea în funcţie autorizaţia de acces la informaţii clasificate secrete de stat, nivelul de secretizare 'secret'. 

Cererile de înscriere pot fi depuse până pe 12 octombrie, ora 16,00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman - Serviciul Resurse Umane, iar dosarele de recrutare pot fi depuse până pe 25 octombrie, la aceeaşi oră. 

Testul scris este organizat pe 4 noiembrie, ora 10,00, la sediul Centrului de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.