Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate nouă posturi pentru o perioadă limitată de 6 luni, fără concurs

mediafax.ro
control vama politie de frontiera

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) a demarat, luni, procedura privind ocuparea a nouă posturi vacante de personal contractual, prin încadrare fără concurs, pentru o perioadă determinată de 6 luni, potrivit Agerpres.

Viitorii angajaţi vor fi selectaţi prin interviu şi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul aparatului central şi la nivelul structurilor teritoriale în domeniul administrativ.

"În contextul eforturilor întreprinse de autorităţile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Inspectoratul General pentru Imigrări demarează procedurile necesare pentru ocuparea unor posturi vacante, în conformitate cu prevederile Decretului 195 din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României", informează un comunicat al IGI transmis, luni, AGERPRES.

Citeşte şi: Comisia Europeană, în lupta cu COVID-19: începe maratonul mondial al donatorilor! Scopul este de a strânge 7,5 miliarde de euro

Angajările se vor face prin încadrare fără concurs, pe o perioadă determinată de 6 luni, iar persoanele selectate, care îndeplinesc cumulativ condiţiile generale şi cerinţele de ocupare prevăzute în fişa postului, vor susţine un interviu.

Pot fi ocupate nouă funcţii de personal contractual, dintre care trei îngrijitori întreţinere clădiri, un ospătar, un electrician de întreţinere şi reparaţii, doi instalatori şi doi fochişti, distribuite structurilor din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Arad, Maramureş, Timiş şi Suceava.

Pentru înscrierea la procesul de selecţie, candidaţii vor depune documentele, exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail sru.igi@mai.gov.ro, în perioada prevăzută în anunţ.

Informaţii privind anunţurile de încadrare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa http//igi.mai.gov.ro, secţiunea "Carieră".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.