Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii antifraudă au verificat 464 de firme din Dragonul Roșu, au dat aproape 700 de amenzi

amenda

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au controlat, în perioada 5 noiembrie - 10 decembrie, 464 de firme din incinta centrului comercial Dragonul Roșu din Voluntari (jud. Ilfov), aplicând aproape 700 de amenzi, informează instituția, scrie Mediafax.

Deoarece au constatat încălcări ale legislației financiar-contabile, inspectorii antifraudă fiscală au dispus 12 avertismente și 674 de amenzi în cuantum total de 8,44 de milioane lei. De asemenea, au dispus confiscarea de numerar, venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 592.655 lei.

Acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor antifraudă vor continua în perioada următoare pentru destructurarea lanţurilor tranzacţionale organizate în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi pentru reducerea evaziunii fiscale, în vederea atingerii obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată. Controalele antifraudă vor viza domeniile comerciale cu risc semnificativ de neconformare fiscală, care înregistrează creșteri sezoniere specifice sărbătorilor de iarnă, precum: comerțul en gros și en detail cu legume-fructe, producția și comercializarea cărnii prin intermediul carmangeriilor și depozitelor de carne, comercializarea de jucării, îmbrăcăminte, băuturi ș.a.

Citește și: Viorica Dăncilă confirmă HAOSUL: Pensiile românilor ar putea să NU crească de la 1 ianuarie

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.