Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii ISU au luat la puricat TOATE cluburile din Centrul Vechi: Care sunt concluziile

jade.ch
club

Au fost controale sambata noapte in Centrul Vechi al Capitalei. Inspectorii ISU au luat la rand cluburile pentru a verifica daca indeplinesc masurile de protectie in caz de incendiu, transmite Pro Tv.

In continuare lipsesc extinctoarele, iar iesirile pe unde clientii ar trebui sa salveze in caz de urgenta sunt blocate.

Unde s-au dus cei 70 de milioane de dolari ai lui Christine Valmy

In viata de noapte din Centrul Vechi si-au facut aparitia in acest weekend si inspectorii ISU care au verificat inca o data daca localurile sunt pregatite pentru incendii. De cele mai multe ori raspunsul a fost "Nu". Aceeasi parere o au si unii clienti .

"Cladirile sunt vechi, nu au decat o singura iesire, la subsol daca intri nu mai iesi de acolo. Nu cred ca s-au luat masuri dupa ce s-a intamplat in Colectiv."

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Un cunoscut supermarket retrage mai multe produse de la rafturi. Vezi lista

Si totusi mii de petrecareti merg in astfel de locuri in fiecare weekend. Altii par mai preocupati de aceste detalii care in caz de pericol pot face diferenta intre viata si moarte.

"Mereu merg in cluburile in care exista mai multe iesiri de urgenta, le aleg pe cele in care cred ca sunt in siguranta. Majoritatea cluburilor sunt prea aglomerate si asta e o cauza care poate genera multe chestii."

Lipsa extinctoarelor, iesiri de urgenta blocate si improvizatii la circuitul electric - aceastea au fost cele mai des intarlnite nereguli de pompieri in cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. In total, 45 de localuri au fost controlate.

Daniel Vasile, ISU: "Totodata s-a verificat si daca se depaseste capacitatea declarata a cluburilor prin introducerea unui numar mai mare de clienti si bineinteles ca s-au inregistrat nereguli. Bilantul pentru vineri seara a fost de 26 de mii de lei si o serie de procese verbale incheiate."

Unii reprezentanti ai cluburulor spun insa ca si-au luat masuri de preventie.

Oana Balint, reprezentant club: "Ne-au luat pe nepregatite, dar am iesit ok. Ne-am imbunatatit iesirile, am scos materialele textile din locatie si ne pregatim personalul pentru cazuri de urgenta."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.