Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii vamali din Constanța au reţinut în vederea confiscării 30.400 ţigarete nedeclarate

tigari confiscate

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa au reţinut în vederea confiscării 30.400 ţigarete nedeclarate la autoritatea vamală descoperite la bordul unei nave care circula sub pavilion Vanuatu, informează Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

"În data de 14.02.2022, urmare controlului de specialitate efectuat la o navă care circula sub pavilion Vanuatu, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa împreună cu lucrătorii din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit ascunse şi nedeclarate 9.600 bucăţi ţigarete marca Winston şi 20.800 bucăţi ţigarete marca ASSOS. Ţigaretele nedeclarate erau ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal în sala de control şi în camera de comandă", se arată într-un comunicat al ANAF transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, valoarea acestora, dacă ar fi fost comercializate, este de peste 30.000 lei, iar fapta constatată a fost sancţionată cu reţinerea întregii cantităţi de ţigarete în vederea confiscării şi cu amendă în cuantum de 20.000 lei conform dispoziţiilor HG 707/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Codului vamal al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.