Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorii vamali din Constanța au reținut mărfuri susceptibile de contrafacere, în valoare de aproximativ 231.000 euro

frankfurt.apollo.olxcdn.com
container export import

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa au descoperit, în data de 25 februarie 2021, diverse mărfuri susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 231.000 euro, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

"În data de 25 februarie 2021 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul social în Bucureşti, au reţinut 1330 bucăţi parfumuri şi 990 bucăţi căşti audio pentru telefon mobil, susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală pentru mărcile ,"King'', "Carolina Herrera'', "Paco Rabanne'', "Apple'', "Cuba Original'', se spune într-un comunicat al Direcţiei Generale a Vămilor, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un 'bulgăre de sare', proiectul ar putea fi amânat. Ce spune Emil Boc

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 231.000 euro.

Instituţia menţionează că potrivit prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.