Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inspectorul școlar general al Capitalei, anunț așteptat de elevi și părinți: Predarea online în școli se va prelungi

Primaria Sectorului 4
scoala

Comitetul pentru Situații de Urgență va vota luni prelungirea funcționării școlilor în online, anunță inspectorul școlar general al Capitalei, Ionel Pușcaș.

„Cu privire la întrebările despre modul în care o să ne desfășuram activitatea luni și în zilele următoare .....cred că este clar pentru toată lumea că, la indicele acesta epidemiologic și la numărul actual al infecțiilor cu Covid, Comitetul pentru Situații de Urgență o să voteze luni prelungirea funcționării școlilor în online”, a anunțat Ionel Pușcaș, conform Mediafax.

An GREU pentru ofițerul care voia să se îmbogățească în perioada stării de urgență - CAB respinge pentru a patra oară trimiterea sa în arest la domiciliu

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se va reuni luni pentru a decide scenariul de funcţionare a școlilor pentru următoarele două săptămâni.

Vineri, ISMB a informat că, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, a propus Prefecturii Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în condițiile în care rata de incidenţă a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu scăzuse sub 3 la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.