Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Utilizatorii Instagram ar putea să reposteze mesajele altora pe propriul profil

Instagram
facebook instagram twitter

Dacă Instagram merge până la capăt cu cel mai recent test pe care-l derulează, utilizatorii vor avea o modalitate de a reposta creaţiile altora pe propriul profil, potrivit News.ro. Până acum, Instagram oferea opţiuni pentru partajarea postărilor prin mesajele directe şi în formatul Story, însă, nu şi ca o postare normală, care să apară în newsfeed-ul urmăritorilor.

De ani de zile cei care folosesc Instagram au cerut cu insistenţă o funcţie de repostare, însă, au fost ignoraţi în permanenţă de compania americană. Acum, Instagram pare să se fi răzgândit.

Compania confirmă, după ce din ce în ce mai mulţi oameni au observat noua funcţie, că testează, într-adevăr, o funcţie de repostare a conţinutului. Coincidenţă sau nu, acest lucru se întâmplă după ce TikTok a început să lucreze la o funcţie similară.

Opţiunea de repostare testată acum de Instagram nu reprezintă vreo abordare originală, ci preia funcţionalitatea pe care Twitter o foloseşte pentru aşa-numitele retweet-uri.

Motivul pentru care compania americană ia acum în calcul această funcţie ar putea avea legătură cu accentul mare pe care-l pune pe filmările Reels, care ar putea beneficia de mai multă vizibilitate de pe urma aceste facilităţi.

Săptămâna care se încheie nu a fost cea mai bună pentru platforma socială deţinută de Meta. Aceasta a primit o amendă de 405 milioane de euro pentru că nu a respectat normele GDPR cu privire la procesarea datelor minorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.