Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Institutul Cervantes anunţă că reia, începând de luni, seria tematică 'Filme de limba spaniolă - Portrete de regizori'

https://www.zilesinopti.ro/loc
cervantes

Institutul Cervantes din Bucureşti anunţă că reia, începând de luni, seria tematică "Filme de limba spaniolă - Portrete de regizori" cu un eveniment dedicat lui David Trueba.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, AGERPRES, luni, începând cu ora 20,30, iubitorii de film vor putea viziona unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui David Trueba, "Soldados de Salamina", ecranizarea romanului cu acelaşi nume de Javier Cercas, peliculă desemnată să reprezinte Spania la Premiile Oscar ediţia 2004.

Filmul "Vivir es facil con los ojos cerrados", marele câştigător al Premiilor Goya, ediţia 2014, competiţie la care pelicula a fost recompensată cu şapte trofee, între care cel pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, va fi proiectat marţi, de la ora 20,30.

Filmele vor rula în versiunea originală, cu subtitrare în limba engleză.

Ambele evenimente vor avea loc în aer liber, în EL PATIO, curtea interioară a instituţiei din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38, cu respectarea tuturor măsurilor de proiecţie privind sănătatea în contextul actual, precizează organizatorii.

Accesul la proiecţii se face pe bază de rezervare în scris printr-un email trimis la cultbuc@cervantes.es. Rezervarea locului devine valabilă numai după primirea unei confirmări în scris.

Evenimentul "Portret de regizor: David Trueba" este realizat cu sprijinul Filmotecii AECID - Agenţia Spaniolă pentru Cooperare Internaţională şi Dezvoltare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.