Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș NU MAI ARE paturi libere pentru pacienții infectați cu coronavirus

rtv
Institutul Matei Bals

Suntem pe final de pandemie și multe unități medicale din România și-au reluat activitatea, însă în unele spitale este încă aglomerație din cauza pacienților diagnosticați cu coronavirus. Se întâmplă la Institutul Matei Balș din Capitală.

Citește și: Președintele ÎCCJ, Corina Corbu, a IZBUCNIT: Reprezentanții Statului Român vor să transforme justiția în vinovatul de serviciu

"In momentul asta nu sunt locuri libere si este clar ca cifrele din ultimele zile se vad in plan practic, la spitalele de boli infectioase. Sigur ca vom face si externari si lucrurile vor merge in continuare. Trebuie tras un semnal de alarma. Daca situatia va merge in sensul cresterii acestui numar de imbolnaviri, sa se depaseasca de capacitatea de internare, si in sectiile normale si la ATI", a declarat medicul Adiran Marinescu pentru Europa Fm.

De asemenea, acesta pune accent pe importanta masurilor de igiena si a distantarii sociale: "Stiu ca s-a tot repetat lucrul asta si s-a spus ca conteaza mult ce face fiecare dintre noi. Acele reguli de care am tot auzit trebuie sa intre in practica. Avem si varianta de a evolua bine", adauga Adrian Marinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.