Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Institutul Elie Wiesel lansează acuzații GRAVE: 'Extremismul își face loc în instituții democratice'

Institutul Elie Wiesel Facebook
Institutul Elie Wiesel

Proiectul privind realizarea unui Muzeu al Evreilor a fost respins. Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel a reacționat și susține că în acest fel ignoranța, lipsa de cultură și extremismul își fac loc în administrația publică.

Citește și:Război între musulmani și creștini? Ipoteză despre exploziile din Sri Lanka: au fost un răspuns la atacurile îndreptate împotriva musulmanilor din Noua Zeelandă

„Cu 34 de voturi pentru, 14 împotrivă și 7 absenți, proiectul privind darea în administrare a Palatului Dacia de pe str. Lipscani pentru organizarea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România a fost astăzi respins. Institutul „mulțumește” doamnei viceprimar și consideră că votul de astăzi, din Consiliul General, nu este o manifestare de antisemitism, ci este o expresie a faptului că uneori, ignoranța, lipsa de cultură civică și extremismul își fac loc în instituții democratice”, au precizat reprezentanții Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel într-un mesaj pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.