Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul mesaj al lui Florin Piersic, de pe patul de spital / Institutul Matei Balș: Se află 'într-o evaluare complexă legată de procesul infecţios'

Facebook
Florin Piersic

Actorul Florin Piersic este „într-o evaluare complexă legată de procesul infecţios” încă de la internarea în Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti, au anunţat, miercuri, oficialii unităţii medicale.

Aceştia precizează că starea pacientului este stabilă în acest moment, dar evoluţia poate fi imprevizibilă, dată fiind vârsta şi comorbidităţile.

  • „Maestru Florin Piersic doreşte să transmită gânduri bune pentru toţi admiratorii dumnealui şi să îi asigure că 'este pe mâini bune'. Începând din momentul internării, 07 MAI ora 22:30, domnul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecţios, care presupune abordare multidisciplinară (ortopedică, cardiologică)”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Institutului ”Matei Balş” din Bucureşti.

Potrivit acestora, pacientul este stabil la acest moment şi se află sub strictă supraveghere medicală. 'Nu putem face afirmaţii privitoare le evoluţie, ţinând cont de vârstă şi de comorbidităţi', au mai transmis oficialii unităţii medicale.

Transportat la București cu avion SMURD

Florin Piersic a fost transferat, marţi seară, de la Cluj-Napoca la Bucureşti, cu un avion SMURD, care se afla în Ungaria pentru un exerciţiu NATO.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici, având un stimulator cardiac.

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.