Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INSULTE între Andrei Gerea și Siegfried Mureșan: Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să-și vadă lungul nasului

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea l-a criticat, marți, pe Siegfried Mureșan, afirmând că ”pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea și mai nou portavocea lui Orban își permite să îl critice pe președintele Senatului și al ALDE” și că ar trebui ”ca uneori să-și vadă lungul nasului”, scrie Mediafax.

”Un oarecare domn Siegfried Mureșan, un traseist care și-a trădat de mai multe ori partidele din care făcea parte, vine și dă lecții de moralitate. Pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea și mai nou portavocea lui Ludovic Orban în Parlamentul European, își permite să îl critice pe președintele Senatului și al ALDE. Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să își vadă lungul nasului atunci când face tot felul de afirmații nefondate”, a scris pe Facebook Andrei Gerea, conform Mediafax.

El mai afirmă că Siegfried Mureșan s-a remarcat ”doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări”.

”Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări, nu ar trebui să își mai permită nici măcar să scoată două cuvinte. Mureșan este dispus să facă orice pentru propriul său interes politic, chiar să își trădeze propria țară. Băiatul lui Băsescu, crescut de doica Monica Macovei, este unul dintre cei care au dus o campanie de denigrare a României, fiind printre europarlamentarii care au votat împotriva propriei țări. Siegfried Mureșan este, alături de Monica Macovei, un exemplu de trădător de țară și de traseist politic. Încă nu îmi dau seama dacă acesta e caracterul său, unul de om fără scrupule, fără niciun fel de conștiință sau dacă s-a contaminat deja de la noii lideri ai PNL, cei care au devenit celebri prin limbajul ofensator și denigrator la adresa României și a propriilor cetățeni. Siegfried Mureșan ar trebui să își clarifice statutul de om al Serviciilor, pe care l-a primit tocmai de la vechii săi colegi din PMP, care îl cunosc mai bine decât oricine”, a mai scris Gerea.

Europarlamentarul Siegfried Mureșan l-a criticat, luni, tot pe Facebook, pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care a afirmat că ”de 12 ani este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea și Victor Ponta”.

Citește și: Ion Cristoiu DEZVĂLUIE strategia lui Liviu Dragnea pentru campania de la prezidențiale - Cum va LUPTA cu DNA

”Tăriceanu face politică alături de PSD încă din 2007. PSD și Tăriceanu guvernează împreună de doi ani încoace. La ultimele alegeri prezidențiale, Tăriceanu l-a susținut pe candidatul PSD, Victor Ponta. De aceea, un candidat comun PSD - ALDE la alegerile prezidențiale este același lucru cu un candidat doar din partea PSD. Tăriceanu se cere candidat la prezidențiale, dar nu păcălește pe nimeni. De 12 ani încoace este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea și Victor Ponta. Așa că va pierde alegerile prezidențiale ca orice pesedist din 2000 încoace”, a afirmat Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.