Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire a lui Mihai Tudose cu ambasadorul Olandei: S-a discutat despre dezvoltarea cooperării economice bilaterale

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a discutat marţi, la Palatul Victoria, cu ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Stella Ronner-Grubacic, despre perspectivele de dezvoltare a cooperării economice bilaterale, se arată într-un comunicat al Guvernului, remis Agerpres.

Potrivit sursei citate, şeful Executivului a subliniat că România înregistrează cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, ceea ce deschide noi oportunităţi de investiţii pentru perioada următoare. "România stă foarte bine din punct de vedere economic şi avem toată deschiderea pentru susţinerea mediului de afaceri şi a investiţiilor", a declarat premierul Tudose, precizând că investiţiile se numără printre priorităţile proiectului de buget pentru anul 2018.

Prim-ministrul a afirmat că România îşi doreşte în continuare să fie un partener de încredere în cadrul Uniunii Europene, mai ales în contextul primului mandat la Preşedinţia Consiliului UE, în primul semestru al anului 2019. "Această responsabilitate reprezintă o provocare importantă pentru România", a adăugat şeful Executivului. La rândul său, ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos, Stella Ronner-Grubacic, a declarat că investitorii olandezi prezenţi deja în România sunt interesaţi de noi oportunităţi de afaceri pe piaţa românească. "În plus, numeroşi alţi oameni de afaceri olandezi şi-au exprimat interesul de a lansa investiţii în România, încurajaţi de evoluţia economică bună a ţării noastre", se spune în comunicat.

Diplomatul olandez a exprimat disponibilitatea ţării sale de a împărtăşi României din experienţa acumulată în mandatele de până acum la Preşedinţia Consiliului UE. Din delegaţia română care a participat la întrevedere au făcut parte secretarul de stat Florin Vodiţă şi consilierul de stat Gabriel Andronache, mai informează comunicatul Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.