Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire Ana Birchall - ambasadorul Germaniei; pe agendă - relaţiile germano-române şi raporturile economice

inquamphotos.com / Octav Ganea
ana birchall

Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a discutat cu ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, despre relaţiile bilaterale şi despre raporturile economice dintre cele două ţări. 

"Am avut o întrevedere foarte bună cu E.S. domnul Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România. Discuţiile au evidenţiat caracterul special al relaţiilor germano-române, definite de legăturile sociale puternice dintre ţările noastre, precum şi de raporturile economice însemnate, Germania fiind primul partener comercial al României", a scris Birchall, vineri, pe Facebook. 

Ea a precizat că a subliniat, în cadrul întâlnirii, calitatea României de stat proeuropean, capabil să contribuie activ la concretizarea unei agende ambiţioase de consolidare a proiectului european. 

"Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a reafirma legătura specială care ne uneşte, inclusiv pentru identificarea unor iniţiative care să pună în valoare experienţa germană atât în contextul celebrării Centenarului Marii Uniri, având în vedere contribuţia importantă a minorităţii germane, cât şi al exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în semestrul I 2019", a mai afirmat Birchall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.