Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de grad ZERO la Cotroceni: Dragnea şi Iohannis, negocieri pentru noul premier - VIDEO

Inquam Photos / George Calin
dragnea iohannis cotroceni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, alături de secretarul general Marian Neacşu şi vicepremierul Paul Stănescu au sosit la Cotroceni, la consultările cu Klaus Iohannis pentru nominalizarea noului premier. Marele absent este, însă, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Împreună cu delegaţia PSD din partea ALDE au venit, în schimb, Daniel Chiţoiu şi Graţiela Gavrilescu.

Liviu Dragnea a venit şi cu un plic cu peste 247 de semnături ale parlamentarilor PSD-ALDE, pentru a demonstra preşedintelui Klaus Iohannis că au majoritate, în condiţiile în care, potrivit calculelor, ar avea nevoie de 233 de semnături pentru trecerea Guvernului în Parlament.

După demisia lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului, liderii PSD au nominalizat-o drept succesor, în şedinţa CEX de ieri, pe europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este membră a PSD din 1996. În perioada 2004-2008 a fost președinte al Organizației de Femei PSD Videle și consilier local în aceeași localitate. Din 2005 până în 2009 a fost președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Teleorman și membru în Consiliul Național al PSD. Între 2003 și 2011 a fost președinte al Organizației PSD — Oraș Videle.

În prezent, Viorica Dăncilă este președintele Comitetului Executiv al Organizatiei femeilor social democrate din Romania (OFSD).

Citeşte şi: Alina Mungiu Pippidi dă SEMNALUL înaintea consultărilor de la Cotroceni: Ce ŞANSE are Viorica Dăncilă în faţa lui Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.