Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de ULTIMĂ ORĂ între Dragnea şi Oprea: 'S-a încheiat o etapă'

dragnea oprea

Întâlnire de ultimă oră între Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea. Parlamentarii PSD şi UNPR vor să clarifice relaţia dintre cele două partide, iar şefii nu lipsesc de la aceste discuţii dintr-un restaurant bucureştean.

Potrivit unor surse politice, intalnirea va avea loc la restaurantul Aurrum Palace din Bucuresti, de la ora 14.00. Vochitoiu a explicat pentru hotnews ca motivul pentru care intalnirea nu are loc in Parlament este ca in salile disponibile grupurilor nu este suficient spatiu pentru toti parlamentarii din aceste doua partide - in total este vorba de 261 de parlamentari.

Citeşte şi: Scandal în duba poliţiei între fraţii Becali şi Borcea / UPDATE Au recunoscut tot

Liderul senatorilor UNPR a afirmat ca scopul acestei intalnire este "armonizarea pozitiilor". Vochitoiu a amintit ca UNPR a sustinut mereu guvernul Victor Ponta, chiar si atunci cand liberalii ii "curtau ca pe fete mari", si ca parlamentarii din cele doua partide nu au de ce sa se ascunda unii de altii.

"Dat fiind faptul ca s-a incheiat o etapa si s-a intrat intr-o alta etapa politica vrem sa ne armonizam pozitiile si s-a considerat ca prezenta tuturor parlamentarilor este buna, sunt oamenii care tin legatura si cu teritoriul si oamenii care decid la nivelul actului de guvernare. Avem un buget unde noi vom avea un cuvant de spus si vrem ca pozitiile celor doua partide sa fie armonizate.

Despre candidatura pe liste comune: "Inca nu imi permit eu sa ma exprim in numele partidului, este o tema de discutie, sa vedem cum vad toti colegii nostri. Dar eu cred ca da, pentru ca impreuna am demonstrat ca in ultimii aproape 4 ani s-au intamplat lucruri bune pentru Romania."

Citeşte şi: Mihai Gâdea 'se ia' de guvernul Cioloş

Despre voci nemultumite in PSD la adresa UNPR: "Nu s-a exprimat nicio voce. Nu exista tensiuni in aceasta alianta. Eu sunt intr-o legatura permanenta cu senatorii PSD. Deci nu exista asemenea voci, cel putin nu s-au facut auzite la nivelul partidului.

Acest guvern a fost, o sa vedeti statisticile, cel mai bun guvern dupa Revolutie, si datorita implicarii domnului Gabriel Oprea - ati vazut in fiecare zi deschideam aparatele de televizor cu breaking news pe perchezitii, infractorii Romaniei incepusera sa fie prinsi, si cred ca e bine sa continue acest trend sa le luam si banii. Nu avem de ce sa ne ascundem unii de altii. Intalnirea de azi va avea rolul sa aratam ca suntem o alianta credibila si suntem oameni seriosi.", spune Vochiţoiu.

Citeşte şi: Un ministru al lui Cioloş vorbeşte despre o lege vitală pentru România

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.