Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire de urgenţă Ponta-Tăriceanu. UPDATE

ponta tariceanu

Premierul Victor Ponta a ajuns vineri la biroul lui Călin Popescu Tăriceanu de la Senat, pentru o discuţie urgentă. Liderul PSD şi cel al PLR discută, potrivit unor surse politice, despre desemnarea lui Eduard Hellvig pentru funcţia de director al SRI.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit joi seara despre nominalizarea europarlamentarului Eduard Hellvig la conducerea SRI, arătând că Parlamentul, care este for decizional, va trebui să îl valideze sau nu. "Lucrul bun pe care merită să îl subliniez aici e că vom avea un civil în fruntea SRI. Eu îl cunosc destul de puţin pe Eduard Hellvig, era o prezenţă relativ ştearsă în PNL. Sigur, acest lucru nu înseamnă neapărat că i-ar afecta meritele", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, Victor Ponta a declarat că are o părere bună despre Hellvig, deşi ar fi preferat la şefia SRI o persoană neimplicată politic. Vezi AICI declaraţiile lui Victor Ponta despre Eduard Hellvig!

UPDATE: Potrivit unor surse politice, cei doi au vorbit şi despre majoritatea din Senat, în contextul în care există informaţii că parlamentarii PLR ar vrea să plece la alte formaţiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.