Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire între Liviu Dragnea şi David Harris, şeful American Jewish Committee: Ce s-a discutat

captura
Dragnea conferinta

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut astăzi, 19 ianuarie, o întrevedere cu o delegație condusă de David Harris, președintele American Jewish Committee.

Cei doi oficiali au discutat despre rolul activ al României, la nivel internațional, în combaterea discriminărilor de orice fel, a xenofobiei și a antisemitismului. De asemenea, a fost menționat angajamentul ferm al țării noastre în relația cu diaspora evreiască, precum și implicarea, alături de organizațiile evreiești, în dezvoltarea și implementarea proiectului Muzeului Istoriei Evreilor și a Holocaustului din România.

În contextul relației apropiate cu Israel, cât și din perspectiva poziției de aliat deplin angajat în Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii, partea română a exprimat întreaga disponibilitate în ceea ce privește intensificarea și dezvoltarea dialogului transatlantic.

Delegația condusă de David Harris, președintele American Jewish Committee, efectuează o vizită în România, în perioada 18-20 ianuarie 2018, ocazie cu care va avea o serie de întâlniri cu oficiali români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.