Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlnire ministrul Apărării - ambasadorul german la Bucureşti; s-a discutat despre cooperarea în domeniul militar

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Cooperarea în domeniul militar dintre România şi Germania s-a aflat pe agenda discuţiilor pe care ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, le-a purtat, miercuri, la sediul MApN, cu ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de MApN, cei doi oficiali au discutat despre cooperarea în domeniul apărării atât în format bilateral, cât şi în format multinaţional, în cadrul Alianţei Nord-Atlantice şi Uniunii Europene, precum şi în cadrul misiunilor de menţinere a păcii sub egida ONU.

"Agenda discuţiilor a inclus, de asemenea, buna cooperare între cele două ţări în cadrul Grupării de tip Naţiune-Cadru, condusă de către Germania la nivelul Alianţei Nord-Atlantice, cei doi oficiali exprimându-şi angajamentul de a continua eforturile pe linia dezvoltării în comun a capabilităţilor", se precizează în comunicat.

Ministrul Ciucă a mulţumit diplomatului pentru sprijinul primit din partea Germaniei pe segmentul de expertiză în procesul pregătitor dislocării în Mali a detaşamentului român care, începând din luna octombrie, contribuie, pentru un an, la eforturile de menţinere a păcii în această regiune din Africa, în cadrul misiunii ONU - MINUSMA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.