Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întâlniri de gală pentru Iohanis la Londra - Va fi primit de Theresa May și va participa la aniversarea Prințului Charles la Palatul Buckingham

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis charles

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, miercuri, o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. Cu acest prilej, şeful statului va avea o întrevedere cu premierul britanic, Theresa May, unde va fi abordat stadiul negocierilor privind Brexit şi preşedinţia Consiliului UE.

Potrivit agendei oficiale a șefului statului, sosirea la cabinetul premierului britanic pentru fotografia oficială va avea loc la 17.25, ora României, în Londra, urmând ca la 17.30 să aibă loc întrevederea pentru discuțiile propriu-zise între cei doi oficiali.

Citește și: Rareș Bogdan face dezvăluiri importante! Ce se ascunde în spatele relației dintre Firea și Dragnea

De la 21.45, tot ora României, Klaus Iohannis va participa la evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, la Palatul Buckingham din Londra, conform sursei citate.

În legătură cu subiectele care vor fi discutate de către președintele Klaus Iohannis la întâlnirea cu premierul Theresa May, Administrația Prezidențială preciza, într-un comunicat de presă, că "temele abordate vor viza relaţia bilaterală, stadiul negocierilor privind Brexit, priorităţile Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene, cooperarea în sfera securităţii şi apărării, precum şi agenda regională".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.