Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întârzieri de peste două ore, din cauza unor defecţiuni, la două trenuri operate de CFR

cfir.ro
tren cfr

Două trenuri de persoane operate de CFR înregistrează întârzieri cuprinse între două şi trei ore, sâmbătă, din cauza unor defecţiuni. Este vorba despre un tren care circulă de la Piteşti şa Craiova şi altul care circulă pe relaţia Piteşti-Bucureşti, informează News.ro.

Trenul RE 9259 care sâmbătă dimineaţă a plecat din Piteşti la ora 6:16 către Craiova şi care trebuia să ajungă la destinaţie la ora 9:10 înregistrează o întârziere de aproape trei ore.

Astfel, conform mersului tenurilor actualizat online de CFR, garnitura înregistrează 173 de minute întârziere. Oficialii CFR Infrastructură au precizat că întârzierea este cauzată de o defecţiune la automotorul garniturii care este nevoită să staţioneze în gara Stolnici.

Tot din cauza unei defecţiuni la automotor înregistrează întârzieri, sâmbătă, şi trenul 9204, care circulă pe relaţia Piteşti-Bucureşti. Astfel, trenul care trebuia să ajungă la ora 9:40 în Bucureşti Nord a înregistrat 134 de minute întârziere după ce o defecţiune la automotor a fost constatată în staia Pătroaia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.