Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înțepături Ciolacu - Gorghiu la Antena 3: Este la mișto ce se întâmplă în Parlament / Trăim în lumi paralele

pn psd pnl

Liderul PSD al Camerei Deputaților și vicepreședintele PNL al Senatului s-au contrazis vineri la Antena 3 pe tema activității parlamentare online:

  • Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu: „Este efectiv la misto ce se intampla acum in Parlament. Te suna un functionar si te intreaba cum votezi de la 1 la 9. Spui da, impotriva, absent, prezent, nu exista dezbatare. Acum facem un simulacru de activitate parlamentara, in loc sa recunoastem ca nu avem capaciatea de la distanta. Ideea de dezbatere nu exista. Sunatul de catre un functionar nu permite dezbaterea in sine. Am urmarit azi la Camera Deputatilor, nu cred ca poate fi numita o dezbatere. Sper ca STS sa ne puna la dispozitie tablete cat se poate de repede”
  • Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu: „Patru ore au durat azi dezbaterile si pentru fiecare lege in parte. Cred ca traim in lumi paralele, dna Gorghiu, sau nu traim in acelasi Parlament. Comisiile au tinut azi-noapte pana la 12.00, e munca parlamentarilor care nu se vede la televizor”

Vezi si: Moment tensionat în şedinţa de Guvern - Orban a refuzat propunerea ministrului Muncii: 'Nu ne putem permite să modificăm ordonanţa la fiecare şedinţă de guvern' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.