Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter dă prima lovitură importantă a verii: Borja Valero a semnat cu nerrazzuri

www.digisport.ro
Borja Valero

După ce a transferat mai mulţi tineri de perspectivă, printre care şi slovacul Milan Skriniar, de la Sampdoria, una dintre revelaţiile Europeanului U21 din Polonia, Inter Milano e foarte aproape de a face prima achiziţie importantă din această vară.

Borja Valero, care a evoluat în ultimii cinci ani la Fiorentina, a sosit la Milano în această seară, iar mâine va face vizita medicală şi va semna cu Inter un contract valabil pe trei sezoane.

Toscanii vor primi 5,5 milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge până la 1,5 milioane, în schimbul spaniolului de 32 de ani, dorit insistent de noul antrenor al nerazzurrilor, Luciano Spalletti.

Citește și: Swansea i-a stabilit prețul lui Sigurdsson: Sumă uriașă cerută de galezi pentru vedeta Islandei

De altfel, tehnicianul de 58 de ani a încercat să-l transfere pe mijlocaşul crescut de Real Madrid şi la AS Roma, dar negocierile nu s-au concretizat. De asemenea, fostul antrenor al lui Borja Valero la Fiorentina, Vincenzo Montella, l-a dorit la AC Milan.

După ce va face vizita medicală luni dimineaţă, jucătorul iberic se va alătura noilor săi colegi în cantonamentul de la Brunico, acolo unde Inter a disputat deja un amical, câştigat cu 2-1 în faţa celor de la WSG Wattens.

Borja Valero este al treilea transfer al nerazzurrilor în această vară, după portarul Daniele Padelli şi fundaşul Milan Skriniar, anunță Digisport.ro.

În ultimul sezon disputat în tricoul viola, spaniolul a jucat în 31 de meciuri în Serie A TIM, reuşind să marcheze un gol şi să ofere 10 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.