Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Miami începe campania din Leagues Cup contra mexicanilor de la Puebla

messi inter miami

Echipa americană de fotbal Inter Miami va începe campania de apărare a titlului din Leagues Cup contra formaţiei mexicane Puebla, pe teren propriu (Chase Stadium) în data de 27 iulie, conform programului competiţiei dat publicităţii, transmite AFP.

Inter Miami, echipa vedetelor Lionel Messi şi Luis Suarez, va juca apoi, în Grupa Est 3, cu Tigres pe 3 august, la Houston, conform Agerpres.

A doua ediţie a Leagues Cup, care strânge la start 18 cluburi din liga mexicană şi 29 din Major League Soccer, se desfăşoară între 26 iulie şi 25 august.

Inter Miami a câştigat anul trecut prima ediţie a Leagues Cup, după ce a învins în finala din 20 august pe Nashville, la loviturile de departajare, cu 11-10.

Competiţia se derulează complet în Statele Unite, dar cele mai bune patru echipe mexicane, Club America, Monterrey, Chivas Guadalajara şi Tigres, pot alege oraşul în care să joace pentru a-şi scurta cât mai mult deplasările.

Din cele 15 grupe, de câte trei echipe, primele două se califică în faza şaisprezecimilor de finală, în care au acces direct Club America şi Columbus Crew, echipa românului Alexandru Măţan, campioanele celor două ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.