Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inter Milano este interesată să îl răscumpere pe Ionuț Radu

fcinter1908.it
ionut radu

Evoluțiile bune de la echipa de club, Genoa, dar și de la naționala de tineret a României ale portarului Ionuț Radu l-au adus în atenția jurnaliștilor din Italia, care au notat că echipa Inter Milano ar fi interesată să îl răscumpere pe căpitanul tricolori mici, potrivit Mediafax.

"Andrei Radu a cucerit rapid postul de titular la Genoa, din etapa a 5-a, și la vară poate deveni profilul perfect ca rezervă a lui Handanovici. Radu poate semna un nou contract cu Inter și să ocupe astfel și un loc în căsuța jucătorilor crescuți în Academie.

Pentru românul, care a evoluat un an în Serie B la echipa Avellino, Genoa este pregătită să scoată din buzunar 8 milioane de euro, însă Ausilio și Gardini (n.red. - scouterii echipei Inter Milano) și-au asigurat o clauză de răscumpărare în următorii doi ani", scrie gazzetta.it.

Citește și: Accident TERIBIL la cursa de F3 din Macao - Monopostul condus de Sophia Florsch a zburat în zidul de protecție. Care este starea pilotului / FOTO & VIDEO

Evoluțiile excelente ale goalkeeperului român în cele 8 meciuri din Serie A la Genoa l-au forțat pe Federico Marchetti, ajuns rezerva lui, să ceară ruperea acordului, "fostul portar lazial dorind o echipă la care să joace constant".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.