Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interceptări de pe frontul ucrainean/ Soldat rus: Comandanții sunt niște nimicuri. Noi nu avem armată de loc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi

stiri.md
soldat rus ucraina

Pe canalul de YouTube al consilierului Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gheraşcenko, a fost publicată o conversaţie telefonică, în care un soldat rus se plânge prietenului său că nu vor învinge niciodată în războiul cu Ucraina.

De asemenea soldatul a mai afirmat că Federaţia Rusă nu are armată decât la postul TV „Звезда” (Stea - post de televiziune social şi patriotic federal rus), care este supravegheat de Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse prin Compania TV şi Radio a Forţelor Armate Ruse.

Acesta este convins că Putin şi Şoigu nu ştiu ce se întâmplă pe front, menţionând că unul dintre comandanţii săi a fost concediat după ce şi-a luat inima în dinţi şi a raportat superiorilor adevărul.

De asemenea, vorbind despre comandanţii săi, soldatul rus îi mărturiseşte prietenului că i-ar pune „pe toţi într-o linie şi fără să clipesc, îi împuşc pe toţi. Sunt nişte nimicuri, comandanţii naibii. Ce fel de comandanţi sunt? Noi nu avem armată de loc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi”.

Mai jos redăm conversaţia telefonică dintre cei doi prieteni ruşi:

Prietenul soldatului rus: Ce zici, îi învingem, sau nu?

Soldat rus: Pe naiba. Cine, noi? Noi nu învingem. Vai de capul nostru. Îţi povestesc mai detaliat când mă întorc. Sunt gata să demisionez chiar mâine. Sunt dezamăgit total de armata noastră, un milion de procente. La naiba. Noi nu avem armată. Ştii cum luptăm noi? Cu ceea ce a rămas din cel de-al Doilea Război Mondial. Dar ucrainenii au de toate, tehnologii noi. La ei oamenii practic nu luptă. Pentru ei luptă tehnica, dar la noi e invers, tehnica nu luptă pentru că nu o avem sau e zdrobită. La noi oamenii sunt trimişi în prima linie şi aproape că nu au mai rămas, cel puţin în regimentul meu.

Soldat: Totul este fake, niciun adevăr. I-am povestit Marinei când i-am dat telefon, sunt gata să-i împuşc pe toţi comandanţii. Am automat, îi pun pe toţi într-o linie şi nici nu clipesc, îi împuşc pe toţi. Sunt nişte nimicuri, comandanţii naibii. Ce fel de comandanţi sunt? Noi nu avem armată. Nu avem deloc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.