Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERCEPTĂRI INCREDIBILE din Republica Moldova: Cu cât PLĂTEȘTE Usatîi presa din Moldova - VIDEO

bani

Un scandal monstru lovește Republica Moldova! Pentru a apărea într-o lumină favorabilă, Renato Usaîi plătea lunar abonamente la unele posturi de televiziune. Cel puțin asta reiese din discuția dintre Usatîi și Ana Ursache, pe 23 decembrie 2014. Înregistrarea e posibil să fi fost făcută de avocata Ursache şi a fost publicată pe YouTube.

Usatîi a povestit despre întâlnirea cu top managerii de la Jurnal, frații Gâțu, care s-au arătat interesați să colaboreze. Frații Gâțu au spus că au un abonament, care de fapt costă 70 mii euro, însă, dat fiind faptul că sunt interesați de Usaîi, aceștia i-au propus suma de 40 mii euro (minutul 4).

Citește și: Suferința TERIBILĂ pe care o îndura George Michael: A cheltuit o sumă COLOSALĂ pe lună

Usatîi a menționat că „achită și abonamente” (probabil are în vedere achitări lunare) la ProTV (circa 8 mii de euro) și RTR (3200 euro), astfel a refuzat oferta celor de la Jurnal trust Media.

La începutul discuției cei doi discută și despre cum SIS-ul interceptează discuțiile telefonice și cele prin Skype. La un moment dat avocata spune că nu vrea să vorbească, din motiv că ar fi fost ascultați.

Ana Ursachi îşi intercepta clienţii apăraţi într-un dosar de interceptare! În înregistrarea video difuzată site-ul today.md, aceasta vorbeşte cu colonelul Alexandru Popescu, fost şef al Direcţiei securitate economică din cadrul SIS, anunță Deschide.md.

Amintim că pe 22 noiembrie oamenii legi au desfășurat percheziții la domiciliul avocatei. Presa scria atunci că printre probele ridicate de oamenii legii se numără înregistrări video și audio cu judecători, procurori, politicieni și mulți alții, toate făcute cu tehnică specială, pe care i-ar fi pus-o la dispoziție Anatol Stepuleac, ex-angajat MAI, care concubinează cu avocata căutată de poliție și procuratură pentru omor.

Polițiștii au aflat că tatăl Anei urma să zboare într-o dimineață, la ora la 4:00, la Minsk, prin Odesa, unde urma să-i transmită toate materialele adunate de ea timp de mai mulți ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.