Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interdicţie de 40 de ani pe stadion pentru suporterul care l-a atacat pe portarul echipei Sevilla FC

wikipedia.ro
stadion zimbru chisinau

Suporterul care l-a atacat pe portarul Marko Dmitrovic (Sevilla FC) la un meci cu PSV Eindhoven, disputat luna trecută în Europa League la fotbal, a primit o interdicţie de 40 de ani pe stadionul Philips, a anunţat clubul olandez, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

La meciul PSV Eindhoven - Sevilla FC (2-0), disputat pe 23 februarie, un fan a pătruns pe terenul stadionului Philips în minutele de prelungire şi l-a atacat pe portarul Marko Dmitrovic, care, cu sânge rece, l-a doborât la pământ şi l-a imobilizat înainte de intervenţia personalului de securitate.

Suporterul de 20 ani a primit recent şi o pedeapsă de trei luni de închisoare, dintre care una cu suspendare, din partea unui tribunal al regiunii Brabantul de Est. La aceasta se adaugă şi o interdicţie de a se apropia de stadionul Philips din Eindhoven, când PSV dispută meciuri acasă, pentru următorii doi ani.

Într-un comunicat, PSV Eindhoven a precizat că, pe lângă interdicţia de 40 ani, va demara proceduri pentru recuperarea oricăror daune care pot apare în urma faptei acelui suporter.

Fanul avea interdicţie pe stadioanele olandeze până în 2026, dar a pătruns totuşi pe arenă cu un bilet cumpărat de un prieten.

PSV Eindhoven s-a impus cu 2-0 la finalul meciului, dar Sevilla s-a calificat în optimile Europa League graţie victoriei cu 3-0 din tur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.