Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interes tot mai mare pentru Cupa Mondială feminină FIFA: vânzările de bilete au depășit bariera de un milion

vavel.com
fotbal feminin

FIFA a declarat vineri că ediția din acest an a Cupei Mondiale de fotbal feminin este pe cale să devină evenimentul sportiv feminin independent cu cel mai mare număr de participanți din istorie, după ce vânzările de bilete au depășit bariera de un milion.

Gianni Infantino, președintele FIFA, a declarat că, la momentul comunicării, au fost vândute 1.032.884 de bilete pentru turneul din Australia și Noua Zeelandă, scrie Mediafax.

Această cifră este deja mai mare decât totalul vânzărilor pentru Cupa Mondială de fotbal feminin din 2019 din Franța, scrie Mediafax.

"Australia și Noua Zeelandă 2023 este pe cale să devină cea mai frecventată Cupă Mondială feminină FIFA din istorie", a declarat Infantino.

"Viitorul este al femeilor - și le mulțumim fanilor pentru că au susținut ceea ce va fi cea mai mare Cupă Mondială Feminină FIFA de până acum.

"Impulsul este în creștere în țările gazdă și în întreaga lume, și aștept cu nerăbdare să vă văd acolo pentru a fi martori la strălucirea stelelor fotbalului feminin pe scena mondială."

Cupa Mondială feminină va avea loc între 20 iulie și 20 august, iar Statele Unite, de patru ori câștigătoare, își vor apăra titlul.

Co-gazdă, Noua Zeelandă va juca împotriva Norvegiei în meciul de deschidere din grupă la Eden Park din Auckland, iar Australia va începe împotriva Irlandei la Stadium Australia din Sydney, mai târziu în aceeași zi.

Stadium Australia va găzdui și finala.

Marți (6 iunie), FIFA a pus în vânzare încă 250.000 de bilete pentru toate cele 64 de meciuri ale turneului, care are pentru prima dată 32 de echipe.

În ciuda vânzărilor pozitive de bilete, turneul se confruntă cu absența difuzării TV în țări precum Italia, Germania, Franța, Spania și Marea Britanie, țări puternice din Europa.

Motivul este că nu s-a ajuns la niciun acord, Infantino susținând că ofertele făcute au fost prea mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.