Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERESANT Cine a fost cu Radu Mazăre în avion + Femeia misterioasă care ar vrea să îi ia afacerea - VIDEO

radu-mazare

Radu Mazăre a fost adus în România, după aproape 18 luni în Madagascar, unde plecase din cauza problemelor penale pe care le avea în România. În avionul cu care a venit în București, Radu Mazăre a fost însoțit de fiul său, Raducu Mazăre.

Mihai Mazăre, fratele fostului lider PSD, a declarat, luni seara, la România TV, că o femeie misterioasă, care ar fi consulul României în Madagascar, ar încerca, alături de fiul ei, care conform aceleiași surse s-ar da drept vice-consul, să îi preia afacerea lui Radu Mazăre.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai

Da, el a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva. Ea a rămas în Madagascar. Mai sunt și ale persoane de pe plan local care au funcții executive, la fel ca ea.

Consulul onorific al României în Madagascar vrea să îi preia afacerea, prin intermediul fiului dânsei, care e vice-consul. E o femeie plecată de 40 de ani din România. Terenul e luat, în concesiune, de mine, Radu și fiul consulului, cel care spune că e vice-consul. Investitorii sunt israelieni. Extrădarea a fost semnată de ministrul Justiției din Madagascar joia trecută, iar apoi a plecat în vacanță, în Mauritius. Și prietena lui Radu a fost reținut, prima dată, câteva ore, dar au eliberat-o a doua zi.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Florian Walter, cunoscutul afacerist care a murit duminică seara

Doamna consul a și avut un salariu lunar, de la Radu, apoi nu s-au mai înțeles. Ea a dat în judecată firma la care lucrau, ea și Radu, și a pierdut procesul. Ea i-a cerut lui Radu Mazăre 80.000 de euro ca să îl lase în pace, dar Radu i-a spus că nu are banii respectivi.”, a spus Mihai Mazăre în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.