Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interlopii prind CURAJ în România: focuri de armă trase de polițiști pentru oprirea unor hoţi

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii arădeni au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru a putea opri trei bărbaţi care furau produse dintr-un TIR, după ce au demontat prelata remorcii. Hoţii au fost prinşi în flagrant în cartierul Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, şi au vârste cuprinse între 14 şi 33 de ani.

"Din cercetări a reieşit că cei trei bărbaţi ar fi demontat prelata unei autoutilitare parcate pe strada Cocorilor, din municipiul Arad, iar din interiorul acesteia ar fi sustras mai multe flacoane din plastic reprezentând produse de curăţenie. Pentru prinderea şi reţinerea acestora, poliţiştii au efectuat mai multe somaţii, totodată executând şase focuri de armă în plan vertical", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar, informează Agerpres.

Prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit păgubiţilor. Un bărbat de 19 ani şi unul de 33 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.