Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO INTERLOPII s-au dat din nou în STAMBĂ: înmormântare cu ZECI de participanți, PĂZITĂ de Poliție: ulterior, s-au dat amenzi

politia nu treceti

Interlopii din România s-au dat din nou în stambă. În plină pandemie, la Urziceni, zeci de interlopi s-au înghesuit la o înmormântare. Deja o tradiție pentru poliția română, oamenii legii au stat și au privit cum se încalcă toate regulile, asta în vreme ce românii care merg la mall fără mască sunt amendați. După ce imaginile au apărut în presă, poliția anunță că a dat amenzi. Polițiștii au dat, luni, amenzi în valoare de peste 47.000 de lei, după ce zeci de persoane au participat, duminică, la o înmormântare în orașul Urziceni, județul Ialomița.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Jurnalistul Silviu Mănăstire, INFECTAT cu coronavirus

 

Potrivit Poliției Ialomița, la înmormântarea din Urziceni au fost date 70 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Polițiștii fac în continuare verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun.

Înmormântarea la care au participat zeci de persoane a avut loc duminică, iar polițiștii au intervenit și au legitimat mai mulți ialomițeni, apoi au aplicat sancțiuni.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.