Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internarea subită a unui inculpat din dosarul fostului edil Vanghelie ţine audierea celorlalţi pe loc - Dosarul stagnează de mai multe termene

vanghelie ene

Tribunalul Bucureşti a reluat, miercuri, dezbaterile în care fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este judecat pentru pretinse fapte de corupţie legate de presupuse comisioane încasate pentru lucrări acordate de primărie.

Astfel, la termenul de miercuri, instanţa stabilise să audieze inculpaţii din dosar dar şi doi martori, amendaţi anterior şi citaţi cu mandat de aducere.

Cei doi martori nu au fost de găsit iar instanţa a renunţat la audierea lor, pentru că aceştia au fost audiaţi şi pe parcursul urmăririi penale.

Citeşte şi: Emoţii mari pentru Marian Vanghelie - Va sta faţă în faţă cu judecătorul în dosarul de corupţie

Judecătorul nu i-a putut audia miercuri nici protagoniştii din dosar şi asta pentru că avocatul unuia dintre ei, al lui Sorin Ştefan Ciocan, a anunţat că barbatul a fost duse de urgenţă la spital după ce a acuzat dureri puternice în piept.

Avocatul a spus că până la următorul termen de judecată va depune acte ce dovedesc situaţia medicală intempestivă a clientului său şi a precizat că s-a întâlnit cu el chiar de marţi seară pentru a discuta cu el ce urmează să declare în instanţă.

În acest context avocatul lui Marian Vanghelie a anunţat instanţa că acesta nu va da declaraţie, iar alţi doi inculpaţi care erau pregătiţi să discute cu judecătorul au spus că o vor face doar după ce va da declaraţie Ştefan Ciocan.

Magistratul a fost nevoit să amâne judecarea cazului şi a stabilit ca dezbaterile să fie reluate în 29 ianuarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.