Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul albanez Naser Aliji, la Dinamo

www.jurnalistii.ro
Dinamo

FC Dinamo Bucureşti a anunţat vineri, pe site-ul propriu, transferul internaţionalului albanez Naser Aliji la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Fundaş stânga, având şi cetăţenie elveţiană, Naser Aliji (24 de ani) a efectuat vineri dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului pregătit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.

El are 11 selecţii pentru prima reprezentativă a Albaniei şi a fost în lotul pentru EURO 2016, fiind rezervă neutilizată în meciul câştigat de naţionala ţării sale împotriva României (1-0). Noul jucător dinamovist a mai evoluat pentru loturile naţionale ale Elveţiei U21, U19 şi U18.

Aliji a mai evoluat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern şi Virtus Entella. În a doua parte a sezonului trecut el a fost jucătorul italienilor de la Entella (Serie B) apărând în 17 meciuri. În Elveţia a fost de trei ori campion cu FC Basel în 2014, 2015 şi 2016.

7 este numărul oficial cu care Naser Aliji va evolua la Dinamo.

Aşa cum se ştie, clubul de fotbal FC Dinamo a reziliat, vineri, contractele jucătorilor Gheorghe Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague ca urmare a evoluţiilor slabe ale acestora din ultima perioadă.

"FC Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu jucătorii Gheorghe Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague", se arată pe site-ul oficial al grupării alb-roşii.

Atacantul Gheorghe Grozav a jucat la Dinamo în acest sezon competiţional în patru partide, trei în campionat şi una în Cupa României, fără a marca vreun gol.

Tot în patru meciuri a evoluat şi fundaşul francez Teddy Mezague, el fiind integralist în întâlnirile din Liga I cu CSM Poli Iaşi, Sepsi Sf. Gheorghe, FC Botoşani şi Dunărea Călăraşi.

La rândul său, fundaşul belgian Kino Delorge a jucat în tricoul formaţiei Dinamo de cinci ori, trei în Liga I şi două în Cupa României.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat turul sezonului regulat al Ligii I pe locul 12, iar joi seara a fost eliminată din Cupa României de formaţia de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 3-3 (6-5 la loviturile de departajare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.