Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul englez Jack Nowell, jucător al echipei de rugby Exeter, amendă record după ce a criticat un arbitru pe Twitter

quinzemondial.com
rugby

Internaţionalul englez Jack Nowell, component al echipei de rugby Exeter Chiefs, a fost amendat cu 10.000 de lire sterline de către Federaţia de resort din ţara sa după ce a criticat, pe Twitter, prestaţia arbitrului de la meciul formaţiei sale contra lui Leicester Tigers, scrie BBC.

Nowell a făcut comentariile respective după ce coechipierul său Olly Woodburn a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, transformat în roşu, în meciul pierdut cu 62-19, în faţa "tigrilor", în campionatul intern, Premiership.

Nowell (30 ani) a recunoscut că postarea sa a prejudiciat rugby-ul când s-a prezentat miercuri în faţa unei comisii disciplinare independente.

În afară de amendă, ce va fi donată unor organizaţii de caritate, el va trebui să ia parte la un curs de formare a arbitrilor de rugby.

Nowell a spus, pe Twitter, că decizia arbitrului Karl Dickson de a-i arăta lui Woodburn cel de-al doilea cartonaş galben pentru o lovitura deliberată a fost "una dintre cele mai proaste decizii" pe care le-a văzut vreodată în cariera sa.

"Sunt în stare de şoc, ce naiba se întâmplă? Aceasta este una dintre cele mai proaste decizii pe care le-am văzut vreodată", a scris Nowell, care ulterior a şters postarea, ce fusese însă redistribuită de mulţi dintre următorii săi.

"Respectul pentru un arbitru, chiar dacă nu suntem de acord cu deciziile pe care le ia, este o parte esenţială a a meciului. Nu este o valoare pe care o putem activa şi dezactiva atunci când alegem noi", a spus preşedintele comisiei de disciplină, Matthew O'Grady.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.