Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul francez N'Golo Kante, unul dintre jucătorii nominalizaţi pentru trofeul Balonul de Aur 2021, a revenit la antrenamente după carantina Covid-19

N'Golo Kante

Internaţionalul francez N'Golo Kante, unul dintre jucătorii nominalizaţi pentru trofeul Balonul de Aur 2021, a reluat vineri antrenamentele alături de echipa sa, Chelsea Londra, după încheierea celor zece zile de carantină în urma infectării cu Covid-19, a anunţat clubul londonez, citat de AFP.

"Kante s-a pregătit separat de grupul principal, pentru a lucra la condiţia sa fizică, cu o serie de exerciţii individuale, pentru a putea reveni la antrenamentul colectiv după pauza internaţională", a precizat clubul Chelsea într-un comunicat.

Din cauza carantinei, campionul mondial francez a ratat meciul cu Juventus Torino din Liga Campionilor, precum şi partida cu Southampton din Premier League.

De asemenea, N'Golo Kante nu a putut participa nici la turneul Final Four al Ligii Naţiunilor alături de Les Bleus. El ar putea reveni sâmbătă, 16 octombrie, la meciul de campionat dintre Chelsea şi nou promovata Brentford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.