Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la închisoare pentru că i-a spart capul unul bărbat cu o piatră

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Internaţionalul marocan Ilias Chair, aflat sub contract cu gruparea Queens Park Rangers, a fost condamnat vineri de tribunalul penal din Anvers la doi ani de închisoare, din care jumătate cu suspendare, ca urmare a unei încăierări care a avut loc în 2020, relatează La Libre

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost identificat ca fiind vinovatul pentru fracturarea craniului unui bărbat cu o piatră.

Faptele au avut loc în vara anului 2020, după o excursie cu caiacul între Ardenii belgieni şi nordul Franţei. În faţa autobuzelor care urmau să îi ducă pe participanţi înapoi la punctul de plecare, o discuţie între persoanele aflate la coadă a degenerat într-o încăierare generală. În învălmăşeală, un bărbat a luat o piatră şi l-a lovit cu ea în cap pe un alt bărbat. Victima şi-a pierdut imediat cunoştinţa şi a trebuit să fie transportată la spital. Diagnosticul a confirmat o fractură de craniu, necesitând o lungă convalescenţă. Victima suferă şi astăzi din cauza rănilor suferite.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Chair va trebui să plătească o amendă de aproape 15.000 de euro ca despăgubiri către victimă.

Alţi doi inculpaţi au fost condamnaţi la pedepse de şase şi, respectiv, douăsprezece luni de închisoare cu suspendare, precum şi la amenzi de 800 de euro fiecare.

"Clubul este şi a fost în contact regulat cu echipa de avocaţi a lui Ilias Chair în legătură cu o acuzaţie de agresiune formulată împotriva sa. Procesul juridic nu a fost încă finalizat. Prin urmare, clubul nu va face niciun alt comentariu în această etapă", a reacţionat clubul QPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.