Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul român Ionuț Nedelcearu: Brescia a făcut o ofertă de împrumut pentru mine. Aștept să fac pasul

News.ro
Ionuţ Nedelcearu

Internaționalul român Ionuț Nedelcearu, legitimat la formația rusă Ufa, a confirmat că există o ofertă de împrumut din partea echipei italiene Brescia pentru serviciile sale, însă cele două părți nu au ajuns încă la o înțelegere, anunță MEDIAFAX.

"Știu doar că este o ofertă oficială făcută de Brescia către Ufa. Nu știu exact sumele. Știu doar că Ufa a răspuns cu o contraofertă. Oferta e de împrumut până în vară, cu anumite clauze. Din ce am înțeles, dacă Brescia va retrograda, nu va activa clauza de cumpărare definitivă.", a spus Nedelcearu, miercuri, la Digi Sport.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Fundașul central, care a fost crescut de Dinamo, spune că și-ar dori să ajungă în prima ligă italiană: "Aștept să fac pasul, îmi doresc. Lumea nu știe exact în ce condiții am plecat în Rusia, mai ales financiar. A fost și departe, și o echipă nu foarte mare. Foarte mulți nu ar fi acceptat lucrul acesta. Acum, dacă tot am plecat și mi-am dorit să ajung într-un campionat puternic, vă dați seama că îmi doresc să se realizeze acest lucru. Cei de la Ufa m-au întrebat. Le-am spus că îmi doresc să fac acest pas, dar cu rușii este cam greu până nu obțin ceea ce își doresc".

Nedelcearu a fost crescut la Dinamo, iar în 2018 a fost transferat de echipa Ufa, din prima ligă rusă, pentru aproximativ 600.000 de euro. La echipa națională de seniori a României, fundașul central a strâns nouă meciuri.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

Brescia, echipă nou-promovată în Serie A, se află pe ultimul loc în Italia, cu 15 puncte acumulate în 21 de etape, la egalitate cu Spal și Genoa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.