Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenția cu implanturi dentare, garantul liniștii de acum și până la adânci bătrâneți!

stiripesurse.ro
implanturi dentare zambet dantura

Căderea dinților are un impact masiv asupra calității vieții și stării generale de sănătate. Nerespectarea controalelor periodice recomandate de două ori pe an, igiena orală inadecvată și ignorarea problemelor instalate la nivelul danturii duc în timp la imposibilitatea de a mai putea salva "ostașii" din linia întâi, îmbrăcați cu armură osoasă acoperită de smalț protector.

Indiferența cu care un procent ridicat de pacienți tratează, încă, semnalele transmise de dantură, prin durere, sângerări sau inflamații, are repercusiuni grave, ajungând în cele din urmă la necesitatea extracțiilor și apelarea la dispozitivele de înlocuire a dinților lipsă. Tratamentul cu implanturi dentare este la ora actuală cea mai bună opțiune de restaurare a danturii, putând completa spațiile lipsă, fără să afecteze ceilalți dinți.

Dispozitive cu rată de succes imbatabilă

Șurubul realizat din titan în combinație cu alte aliaje joacă un rol esențial în această intervenție, el preluând funcțiile unei rădăcini naturale și fiind suportul pentru coroana dentară. De inserarea acestuia depinde întreaga procedură medicală, fiind element cheie în tratamentul cu implanturi dentare. Aceste dispozitive au fost îmbunătățite de-a lungul timpului, obținând în prezent cele mai avansate sisteme de înlocuire a unuia sau a mai multor dinți lipsă. Tehnica a evoluat atât de mult încât chiar și cele mai complexe cazuri pot fi soluționate cu succes.

Dacă te-ai săturat de inconvenientele protezei mobile sau nu ești adeptul acesteia, consultă medicul specialist în vederea rezolvării cazului tău prin intermediul unei metode mult mai practice și de durată. Aceste dispozitive oferă o nouă șansă și pacienților care aveau doar opțiunea unei proteze dentare mobile. Nu necesită ajustări periodice, nu determină pierderea sau afectarea dinților învecinați și nu trebuie îndepărtate pentru curățare.

Avantajele unor implanturi dentare sunt numeroase. Un atu ce nu trebuie trecut cu vederea constă în faptul că sunt 100% biocompatibile cu organismul uman. De asemenea, rata de succes în peste 95% din cazuri le-a clasat pe cea mai înaltă treaptă în topul dispozitivelor de înlocuire a dinților lipsă. Ai, așadar, la dispoziție sisteme revoluționare de reabilitare orală, care arată și se simt perfect natural.

content-image

Un implant pentru întreaga viață!

Dacă ești în căutarea unei soluții pe termen lung, este important să știi că durata medie de folosire a unui implant este de 15-25 de ani, însă sistemele din generația nouă pot fi folosite chiar și întreaga viață. Mai mult decât atât, prin apelarea la sistemele inovative Fast and Fixed, poți avea o dantură complet nouă în numai 24 de ore, toate intervențiile având loc în aceeași zi.

În funcție de situația cazului tău, poți opta pentru implanturi dentare clasice ce înlocuiesc unul sau mai mulți dinți, pentru cele rapide de tip Fast and Fixed care se adresează pacienților cu edentație totală (adică lipsa tuturor dinților) sau celor care au dantura grav afectată și pentru cele destinate fixării protezelor.

Apelează din timp la una dintre aceste metode moderne de reabilitare orală și vei evita procesele de atrofie sau resorbție osoasă, precum și retracția gingivală! Țesuturile din jurul rădăcinii dintelui extras își vor menține forma naturală și nu vor mai fi necesare intervențiile suplimentare de adiție osoasă sau sinus lift. Stabilește o programare și află direct de la medicul specialist ce implanturi dentare sunt recomandate pentru tine!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.