Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie a Poliţiei, după ce un bărbat a fost văzut cu un cuţit în mână, pe stradă - El a povestit că a găsit cuţitul în faţa unui bloc

cutitar autobuz bucuresti

Poliţiştii prahoveni au intervenit, duminică, într-un cartier din Ploieşti după ce au fost anunţaţi că pe o stradă un bărbat se plimbă cu un cuţit în mână. Acesta a povestit că a găsit cuţitul în faţa unui bloc. Oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, potrivit news.ro.

Sesizarea la Secţia 2 Poliţie a municipiului Ploieşti a fost făcută duminică dimineaţă, în jurul orei 07:30, când o persoană a reclamat că pe strada Şoseaua Nordului se află un bărbat care are în mână un cuţit.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani din municipiul Ploieşti care a găsit cuţitul în faţa unui bloc, fiind surprins cu el în mână, fără a ameninţa vreo persoană”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea, fără drept de obiecte periculoase, bărbatul fiind condus la o unitate medicală de psihiatrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.