Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție a pompierilor clujeni după ce locatarul unui bloc a băgat o plăcintă la cuptor și apoi a adormit

telegrama.ro
pompieri

Pompierii clujeni au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce au fost sesizate degajări de fum într-un bloc cu 10 etaje din Cluj-Napoca. La fața locului, echipajele au constatat că un locatar uitase o plăcintă în cuptor de mai multe ore.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce au fost sesizate degajări de fum dintr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje din oraș, scrie Mediafax.

După ce pompierii au intrat în apartament prin forțarea ușii, s-a constatat că locatarul uitase o plăcintă în cuptor și adormise de mai multe ore.

Bărbatul, ce prezenta suspiciuni de intoxicare cu fum, a fost evacuat de pompieri și i-a fost acordată asistență medicală de către echipajul SMURD. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuințe, iar arderea s-a mainifestat doar în cuptorul mașinii de gătit, fără a se extinde la alte obiecte din apartament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.