Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie contra cronometru pentru pompierii din Botoșani! Un copil în vârstă de opt ani a fost la un pas să se înece în lacul Stânca-Costeşti

realitatea.net
autospeciala pompieri

Un copil în vârstă de opt ani, aflat în pericol să se înece, a fost salvat de pompieri, după o intervenţie contra cronometru, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, salteaua pe care se afla copilul a fost luată de vânt şi purtată la aproximativ 2 km de malul lacului de acumulare Stânca-Costeşti, pe raza oraşului Ştefăneşti.

"Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Ştefăneşti, cu o autospecială de intervenţie, o barcă şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la caz. În mai puţin de cinci minute de la lansarea la apă a ambarcaţiunii, pompierii l-au adus pe copil, la mal. Baiatul era doar speriat şi a fost preluat de echipajul de ambulanţă. După ce l-au evaluat şi i-au acordat îngrijiri medicale, echipajul medical a decis că nu este nevoie să îl transporte la spital", au precizat oficialii ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.