Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție contracronometru a polițiștilor din Vrancea: Un bărbat a ameninţat că se sinucide și își omoară copila de doi ani

click.ro
masina politie

O femeie din Vrancea a sunat la 112 şi a anunţat că, după un scandal cu concubinul ei, acesta a luat fetiţa de doi ani, a urcat-o în căruţă şi a plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia se ascunsese la nişte vecini cu trei dintre copii. Poliţiştii l-au sunat şi, mai bine de o oră, au încercat să afle unde se află, obţinând câteva indicii în timpul comvorbirii. Bărbatul a ameninţat că se sinucide, iar fetiţa ”nu va mai fi găsită”, potrivit news.ro.

IPJ Vrancea anunţă că poliţişii din cadrul Secţiei 9 Politie Rurală Odobeşti au fost solicitaţi, după un apel la 112, să intervină

”Un apel telefonic îi anunţa despre faptul că o femeie are unele neînţelegeri cu concubinul său. Cunoscând zona, le-a luat câteva minute să ajungă la familia la care se refugiase femeia împreună cu 3 dintre cei 4 copii ai săi. Vizibil agitată, le-a relatat poliţiştilor faptul că, în jurul orei 14:00, concubinul său a revenit la domiciliu aflându-se în stare vădită de ebrietate, a început sa provoace scandal, să-i adreseze injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Pentru a evita ca acest conflict să degenereze în acte de violenţă, femeia a părăsit domiciliul şi s-a adăpostit la locuinţa unor vecini. Aceasta le-a povestit că fiica sa, în vârstă de aproape 2 ani, a fost luată de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo, necunoscând direcţia de deplasare a acestuia”, a transmis, duminică seară, sursa citată.

Ce au explicat polițiștii

Poliţiştii au explicat că unul dintre poliţişti l-a sunat pe bărbat.

”Preţ de mai bine de 1 oră, a încercat să stabilească unde se află. Sub presiunea faptului că bărbatul ameninţa că se va sinucide iar fetiţa “nu va mai fi găsită ” dacă vor interveni, în timpul apelului Ionuţ a “extras “ un detaliu extrem de important care i-a condus spre locul unde se aflau cei doi: într-un cătun, la circa 4 km de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat, la un adăpost abandonat. L-au observat de la distanţă având o secure în mână şi au cerut imediat sprijinul unui alt echipaj de poliţie. La vederea autospecialelor, bărbatul a devenit agresiv atât verbal cât şi fizic, ameninţând atât cu acte ce i-ar fi pus în pericol viaţa fetiţei cât şi cu suicidul”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au reuşit să se apropie, l-au imobilizat şi încătuşat pe bărbat şi în câteva secunde era deja în autospeciala de poliţie.

”Colega noastră Daniela a fugit către adăpost, auzind printre ţipetele bărbatului, vocea celei mici. A găsit-o teafără, pe paie, în adăpostul de animale. La faţa locului a fost solicitat un echipaj de ambulanţă care a preluat bărbatul şi transportat la o unitate medicală de specialitate. Fetiţa nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar până la reîntâlnirea cu mama sa, a adormit liniştită în braţele colegei noastre Daniela, care, deşi şi-a început activitatea din decembrie 2023, are cu siguranţă atributele unui bun poliţist: empatia şi dragostea pentru semeni”, au mai transmis poliţiştii.

IPJ Vrancea anunţă că a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, însă femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecţie.

Bărbatul are acum un dosar penal pentru ”ameninţare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.