Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Poliţişti locali, BĂTUŢI în cadrul SCANDALULUI din Primăria Generală

cgmb consiliul general

UPDATE 14.02:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că va depune plângere penală împotriva celor care au declanşat scandalul.

*

UPDATE 13.30 :

Primarul General mărturiseşte că cei aproape 20 de oameni au intrat în forţă în clădirea primăriei şi au rănit mai mulţi poliţişti locali.

"Trei poliţişti locali au fost loviţi, au fost daţi cu capul de pereţi, au fost loviţi cu obiecte contondente. Au fost duşi la spital, a venit ambulanţa. (...)Sunt îngrijorată pentru starea poliţiştilor locali care au fost agresaţi.", a  povestit Gabriela Firea într-o intervenţie telefonică la România TV.

La faţa locului ar fi ajuns şi reprezentanţi ai Jandarmeriei şi ai Poliţiei.

*

Scandal de proporţii la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti! Întreg conflictul s-a declanşat după ce o parte dintre cetăţeni care au dorit să participe la şedinţă nu au fost lăsaţi de forţele de ordine.

Oamenii susţin că doreau să asiste şi să discute despre proiectele puse pe ordinea de zi şi au făcut şi cereri în acest sens înainte de începerea dezbaterilor. Potrivit polițiștilor, doar o parte dintre persoanele prezente făcuseră cereri pentru participare. Pentru că nu mai existau locuri libere, paznicii le-au interzis accesul, moment în care oamenii au început să se îmbrâncească.

"(...) Totul părea foarte normal, cu o ordine de zi obișnuită, când s-a auzit foarte mult zgomot, vuiet. Am fost informați că au pătrus în instituție mai multe persoane aduse de către consilierii USR, ca să fim foarte bine înțeleși. Au lovit cu un obiect contondent pe unul dintre polițiștii locali. A venit ambulanța. Este într-o stare destul de dificilă. Este incredibil ca într-o instituție publică să se pătrundă cu forța", a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

"În sală erau 30 de cetăţeni care au solicitat în scris să aibă acces la şedinţa de Consiliu. Au mai venit 20 de persoane care au forţat intrarea, în frunte cu consilierii USR. Au pătruns ilegal peste noi", a mai spus Gabriela Firea

Şedinţa CGMB a fost suspendată și reluată după mai bine de 20 de minute.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.