Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție de urgență pe Dunăre: Românii au salvat viața unui marinar liberian

Un marinar de pe navă sub pavilion Liberia  a prezentat, joi, mai multe probleme de sănătate şi s-a solicitat intervenţia unei nave a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

 

„Astăzi, 14.03.2024, Căpitănia Zonală Tulcea a solicitat intervenția cu o navă SAR din cadrul ARSVOM, în vederea efectuării unei operațiuni Medevac.

La bordul navei tip cisternă gpl, PALLADA GAS, sub pavilion Liberia, aflată în tranzit în zona Canalului Sulina, un membru al echipajului necesită ajutor medical de urgență.

content-image

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat cu toată viteza către zona indicată.

La ora 11:10, echipajul navei Sar Apollo a preluat de la bordul navei Pallada GAS, un membru al echipajului care prezenta simptome de angină pectorală. Bolnavul a fost predat în siguranță către serviciile medicale.

Mulțumim echipajului SAR APOLLO, format din domnii Lupu Florică- ofițer punte, Staicu Dan- ofițer mecanic, Ip Negiatin- timonier și Stoian Laurențiu- motorist, pentru promptitudine și profesionalism!“, transmite ARSOVM.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.