Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție dificilă a salvamontiștilor din cauza descărcărilor electrice și a ploii abundente: Un turist a suferit un traumatism grav de membru inferior

salvamont

Intervenție dificilă a salvamontiștilor din cauza descărcărilor electrice și a ploii abundente: Un turist a suferit un traumatism grav de membru inferior.

Salvatorii montani din Neamț intervin, duminică, pentru recuperarea unui turist care a suferit un traumatism grav de membru inferior. Operațiunea de salvare este îngreunată de frontul atmosferic cu descărcări electrice și de cantitatea mare de precipitații, ceea ce face imposibilă și extracția aero, conform Mediafax.

„Acțiune în derulare . Salvamont Neamț intervine cu două echipe în zona Detunate - Piatră cu Apă în vederea acordării primului ajutor și transportului unei victime care a suferit un traumatism grav de membru inferior”, anunță Dispeceratul Național Salvamont

Salvatorii montani precizează că operațiunea este îngreunată de frontul atmosferic cu descărcări electrice și de cantitatea mare de precipitații, ceea ce face imposibilă extracția aeriană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.