Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie dificilă în Deltă, în cazul unui incendiu cu focare pe 300 de hectare

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Delta", agenţi ecologi ai Administraţiei Deltei şi ai Ocolului Silvic intervin în zona localităţii Pătlăgeanca, Delta Dunării, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă în focare dispersate pe o suprafaţă aproximativă de 300 de hectare, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Florentin Daciu, potrivit Agerpres.

Intervenţia se desfăşoară cu dificultate, din cauza zonei greu accesibile, flăcările manifestându-se într-o mlaştină secată şi în arii cu vegetaţie deasă.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

"În zonă nu se poate interveni cu autospecialele de stingere, salvatorii fiind nevoiţi să se deplaseze circa doi kilometri pe jos până în zona focarelor", a precizat Daciu.

ISU Delta intervine cu 20 de pompieri, iar la unitatea din Tulcea au fost suplimentate forţele de intervenţie, astfel încât acestea să poată fi dislocate în teren dacă va fi cazul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.